hren
 

Jedanaesto kolo 1. Županijske lige obilježit će gradski derbi između Jadrana (KS) i Goška. Utakmica će se odigrati u subotu u 14 sati na stadionu Zrinski u Kaštel Sućurcu. A u susretu 10. kola 2. ŽNL Val će u isto vrijeme gostovati u Glavicama.

Prvi kaštelanski derbi ove sezone kao da je došao u pravo vrijeme. Dvije momčadi nakon deset kola stoje jedno pored druge, sa po četrnaest bodova na kontu, te ih dijeli samo gol razlika. A do nedavno se ovakva situacija teško mogla predvidjeti, Jadran se mučio s rezultatom, a Gošk je bio na prvome mjestu. Međutim, Jadran je od tada briljirao s tri pobjede u četiri utakmice, dok Gošk nije mogao pronaći pravu formu. Stoga u gradskom derbiju, u kojem Jadran ima prednost domaćeg terena, možemo očekivati pravi borbeni nogomet.

11. kolo

Subota 16.11.2019., 14:00

Omiš – Mladost (P)

Osk – Zmaj (M)

Omladinac – Orkan

Jadran (KS) – Gošk

Mračaj – Primorac 1929

Jadran (T) – Imotski

Nedjelja 17.11.2019., 14:00

Postira Sardi – Poljičanin 1921

2. Županijska liga

Deseto kolo 2. ŽNL u srijedu je otvorio Tekstilac pobjedom nad Adriaticom od 4:2. Time su bar na par dana skočili na drugo mjesto sa samo dva boda zaostatka za Valom, koji u subotu 16. studenog u 14:00 sati gostuje u Glavicama. Glavičani su prilično dobro ušli u sezonu, pa su s pet pobjeda u osam utakmica zauzeli respektabilno četvrto mjesto. Međutim, Val je u ovoj utakmici favorit s obzirom na predstave koje pokazuje ove sezone, ali to treba opravdati i na terenu.

10. kolo:

Adriatic – Tekstilac 2:4

Glavice 1991 – Val

Trilj 2001 – Vinjani

Mosor Žrnovnica – Trogir 1912

Mosor – Čaporice Trilj


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij