hren

VAL OTVARA DEVETO KOLO 2. ŽNL
U desetom kolu 1. Županijske lige nogometaši Goška i Jadrana tražit će bodove iz dvostrukog razloga – jedni kako bi izašli iz rezultatske krize, a drugi kako bi nastavili s pobjedničkom formom. S druge strane, 9. kolo 2. Županijske lige otvara Val protiv Jadrana (S).

Rezultatska kriza koju proživljava Gošk traje već četiri utakmice. Otkako su slavljem protiv Mladosti (P) preuzeli vodeću poziciju Gomiličani su do sada ubilježili samo jedan bod. Loš učinak bacio ih je na sedmu poziciju sa šest bodova zaostatka za trenutno vodećim Oskom. No, protiv Omladinca se sada traži povratak na pobjednički kolosijek. Omladinac je zbog serije loših rezultata promijenio dugogodišnjeg trenera Roglića pa je u zadnje tri utakmice ubilježio dvije pobjede i jedan remi. Međutim, i dalje je to momčad koja kvalitetom zaostaje za Goškom, ali samopouzdanje i odlučnost mogli bi biti presudan faktor. Utakmica će se odigrati na stadionu SC Jure Bakotić u Kaštel Gomilici.

Jadran iz Kaštel Sućurca trenutno proživljava pravu rezultatsku renesansu. Konačno je krenulo s rezultatima, a nastavak dobre serije tražit će u Stobreču. Donedavni trećeligaš muči se s nastupom u 1. Županijskoj ligi pa su u devet utakmica ubilježili samo tri pobjede. Daleko je to od željenog učinka za brz povratak u trećeligaško društvo, no to nije nešto što muči Jadran. Oni će u Stobreču tražiti četvrtu uzastopnu pobjedu.

10. kolo:

Subota 9.11.2019., 14:00h
Imotski – Postira Sardi
Poljičanin 1921 – Mračaj
Gošk – Omladinac
Orkan – Osk
Zmaj (M) - Omiš

Nedjelja 10.11.2019., 14:00h
Mladost (P) – Jadran (T)
Primorac 1929 – Jadran (KS)

2. Županijska liga

Deveto kolo 2. Županijske lige u subotu će sat vremena prije ostalih otvoriti nogometaši Vala i Jadrana iz Supetra. Trenutno vodeći Val prošlog je tjedna 'odmarao', a rezultati osmog kola nisu mogli ugroziti njegovo vodeće mjesto. No, situacija se rasplela tako da su sada tri momčadi iza njega sa samo tri boda zaostatka. Međutim, novi bodovi očekuju se protiv Jadrana koji ima drugu najlošiju obranu u ligi te je u osam pobjeda ubilježio čak pet poraza. Utakmica se igra na stadionu Vukovar u Kaštel Starome.

9. kolo:

Subota 9.11.2019., 14:00h
Val – Jadran (S), 13:00h
Tekstilac – Mosor Žrnovnica
Trogir 1912 – Mosor

Nedjelja 10.11.2019., 14:00h
Čaporice Trilj – Trilj 2001
Vinjani – Glavice 1991
Adriatic, slobodan


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij