hren
 

U drugom kolu 1. HRL – jug rukometaši Ribole Kaštela gostovat će kod uvijek neugodnog Buzeta. Utakmica je po rasporedu u subotu 5. listopada u 16:30 sati. Istog vikenda starta i 2. HRL – jug za seniorke u kojoj Marina Kaštela dočekuje Hotele Makarsku.

Neočekivan poraz Ribole na otvaranju prvenstva pomalo je 'uzdrmao' početne ambicije. Ali suludo je reći kako su time ambicije i srušene. Prvenstvo je tek započelo te se stvar tek treba zapleti i rasplesti. Novi pokušaj prema bodovima Ribola će imati ove subote, no pred njima je uvijek neugodni Buzet. Klub sa sjevera Istre nakon prvog je kola vodeći, zahvaljujući gostujućoj pobjedi u Metkoviću (30:22). Time najavljuju dobru predstavu i pred domaćim navijačima, dok Ribola priprema 'popravak' i put prema pobjedničkom kolosijeku.

2. kolo:
Kozala – Balić-Metličić
Senj – Hrvatski Dragovoljac
Rudan Labin – Karlovac
Trogir – Solin
Buzet – Ribola Kaštela
Mornar Crikvenica – Metković Mehanika

2. HRL – jug

Kaštelanske rukometašice na otvaranju prvenstva u dvorani u Kaštel Sućurcu s početkom u 18 sati dočekat će ekipu Hoteli Makarska. Obje ekipe dobro se poznaju iz višegodišnjih međusobnih omjera, u kojima prednijači snaga Marine.

1. kolo:
Metković – Trogir 58
Zadar – Orkan
Marina Kaštela – Hoteli Makarska


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij