hren
 

S novim predsjednikom nogometnog kluba Gošk stižu i nove ambicije za gomilički klub. O tome smo popričali sa samim začetnikom nove ere kluba, Zvonimirom Šimićem.

-Izradili smo trogodišnji plan po kojem želimo poboljšati trenutnu infrastrukturu, realizirati određene projekte i tako podignut klub na višu razinu, - kaže nam Šimić.

Svoje obećanje počeo je ispunjavati samo par dana nakon što je na izvanrednoj skupštini 12. lipnja 2019. godine izabran za novog predsjednika uprave. Posljednjih dana na službenoj Facebook stranici kluba izlaze slike kojima pokazuju stanje s radovima, a nedavno objavljena slika travnjaka djeluje kao na prvoligaškim stadionima.

-Sanacija glavnog igrališta trajat će do početka sezone, dakle, do kraja kolovoza. U planu je uređenje novih svlačionica u sklopu južne zgrade na glavnom igralištu. Nadamo se da ćemo to završiti do kraja ove godine, a svakako je najzahtjevniji infrastrukturni projekt uređenje pomoćnog igrališta u sklopu sportskog kompleksa GOŠK, - pojasnio je Šimić, inače direktor Optike Anda.

U klub dolazi iz želje da pomogne klubu u kojem je od malena. Dres Goška nosio je u svim dobnim kategorijama, u onim izlaznim kadetskim i juniorskim bio je i kapetan.

Seniorska momčad uskoro će na pripreme za predstojeću sezonu, a Šimić navodi kako će ista ekipa biti i sljedeće godine.
-Sadašnji trener Radoslav Tomas ima moju podršku, kao i igrači koji će ostati na okupu. Razgovarao sam sa svima i svi su upoznati s našim planovima. Ipak, možemo očekivati neka od pojačanja koja će pokazati naše ambicije za treću ligu.

Foto: NK GOŠK


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij