hren

MEĐUNARODNI TURNIR
Na 37. Trofeo internazionale „Citta di Tolmezzo“ ove je godine nastupilo 285 judaša i 118 judašica braneći boje klubova iz više država, a među onima koji svojim nastupom u Tolmezzu mogu biti i više nego zadovoljni su i kaštelanski judaši iz JK Kaštela te JK Dalmaccijacement.

Treneri JK Kaštela Nenad Buzov i Jerko Mrković u Italiju su poveli sedam judaša, a najbolji rezultat ostvario je Luka Zorotović u kategoriji do 66 kg u U18, kojem je zasluženo pripala zlatna medalja.
Bruno Rozga u svojoj kategoriji do 50 kg u U15 osvojio je srebrnu medalju, dok su se brončanim odličjima okitili Roko Vujić u U 15 do 66 kg i Stjepan Botić u kategoriji do 50 kg za judaše do 15 godina.
Plasman je ostvario i Luka Botić u U18 do 60 kg, koji je završio natjecanje na petom mjestu.

Zlatnu medalju za JK Dalmacijacement na ovom je natjecanju osvojio Antonio Topić u kategoriji do 40 kg u U12, a srebro je kući odnijela Lana Delić u U13 do 40 kg.
Antonio Liović u kategoriji do 45 kg u U12 te Marin Šmuketa u U 13 do 50 kg natjecanje su završili na trećem mjestu, a broncu je osvojila i Lana Jerkunica u U12 do 48 kg.
Na peto mjesto u U12 poviše 50 kg plasirao se Gabriel Lovrić.

Kaštelanski klubovi po broju ostvarenih medalja i plasmana natjecanje su završili u prvom dijelu tablice na kojoj je spisak 48 klubova.

Foto: JK Kaštela


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij