hren
 

GRGANTOV NAJBOLJI U ČITLUKU
Mladi šahisti ŠK Petar Sedlar – Pepe iz Kaštela proteklog su vikenda nastupali na 3. međunarodnom šahovskom turniru za kadete i juniore "Brotnjo Open 2019" u Čitluku, a kadet Marin Grgantov uvjerljivo je pobijedio u konkurenciji do 16 godina.

Na turniru je nastupilo ukupno 84-ero mladih šahista iz BIH i Hrvatske, a turnir se održavao u tri skupine, kadeti rođeni 2008, godine i mlađi, kadeti  rođeni 2003. godine i mlađi te juniori rođeni 1999. godine i mlađi. Turnir se igrao švicarskim sustavom od sedam kola uz kompjutersko parovanje. Tempo igre iznosio je 15 minuta po igraču.

Grgantov je nastupio u skupini kadeta do 16 godina te ostvario stopostotni učinak, 7 iz 7.  Drugi kaštelanski kadet, Ivan Ercegović, ostvario je vrlo dobar rezultat te rezultatom 4 iz 7 zauzeo deveto mjesto u istoj konkurenciji, u kojoj su nastupila 34 natjecatelja.
U konkurenciji do 11 godina sudjelovalo je 42 natjecatelja, a kaštelanski kadet Josip Ercegović, s bodovnim učinkom 4,5 iz 7 okončao je turnir na 8. mjestu.

Kadeti u finalu kadetske lige Hrvatske

Šibenik je 3. I 9. ožujka ugostio mlade šahiste u natjecanju 1. Kadetske lige – jug, među njima i kadete ŠK Petar Sedlar – Pepe. Na ovom natjecanju kaštelanska ekipa osvojila je treće mjesto čime su se plasirali među osam najboljih kadetskih ekipa Hrvatske, koje će se krajem godine natjecati u Finalu Kadetske lige.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij