hren
 

USPJEŠAN VIKEND U KOPRIVNICI
Protekle subote u Koprivnici je održano 18. Državno prvenstvo u twirlingu na kojemu su nastupile i natjecateljice iz TK Kaštela. Nakon što su se slegli dojmovi s uspješnog natjecanja kontaktirala nas je dopredsjednica kluba Dražana Krajina ponosna na izuzetan uspjeh djevojaka koje su nastupile na prvenstvu. Čak četiri djevojke kvalificirale su se u 10 kategorija na europska i svjetska natjecanja koja će se održati u Lignanu (Italija) i Limogesu (Francuska).

Teško bi bilo bilo koju medalju ili djevojku izuzeti pa donosimo ostvarene rezultate u cijelosti.

ZLATO : Lucija Ljubičić (solo A sen; rhytmic twirl A sen; Xstrutt A sen; solo artistic par B sen.),  Andrea Šalov (solo A jun; freestyle A jun; rhytmic twirl A jun; artistic par B sen.), Klara Crnković (solo B sen; artistic par B sen.), Nora Jaman (solo 1 štap B jun.), Petra Vujić (solo 1 štap B kadeti), Lucija Vranješ (propisani solo kadeti).

SREBRO: Annabella Marjanović (solo B jun.), Mia Perić (solo 1 štap B jun.), Doris Kurtović (propisani solo juniori), Laura Dželalija (propisani solo kadeti).

BRONCA: Andrea Šalov (solo artistic B jun.), Annabella Marjanović (freestyle B jun.), Petra Dugeč (propisani solo jun.) i Marta Crnković (propisani solo kadeti).

Trenerica Ivona Bašić je iznimno zahvalna curama na trudu koje su uložile i roditeljima koji ih prate i podržavaju u tome pogotovo jer ne pamti natjecanje u twirlingu na kojem su ovoliko briljirale.

Foto: TK Kaštela


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij