hren
 

PRVI TROFEJ SEZONE OSTAO U KAŠTELIMA
U utakmici Superkupa između Marine Kaštela i Osijeka trofej je pripao domaćima. Ili točnije – ostao domaćima jer je Marina pobjedom od 3:0 obranila prošlogodišnje osvajanje Superkupa.

Marina Kaštela – Osijek 3:0
(25:12, 25:19, 25:18)

Kaštel Stari, Gradska dvorana
Suci: Milan Rajković, Domagoj Niessner

Četvrti trofej u godinu dana – rezultat je to napornog rada Marine Kaštela u posljednje četiri godine pod dirigentskom palicom trenera Milorada Krunića. Špina se otvorila baš prije godinu dana kada je Marina svladala zagrebačku Mladost, a u petak je obranila titulu svladavši Osijek s 3:0. Domaće odbojkašice bile su bolje u svim segmentima igre. Prva dva seta prošla su prilično uvjerljivo, a tek su u trećem setu Osječanke ozbiljnije otvorile susret. Imale su čak vodstvo od 8:3, no kao i u prva dva seta sve se prelomilo sredinom seta u korist nezaustavljive Marine. Dobro popunjene tribine bile su oduševljene novim uspjehom Kaštelanki koje nemaju previše vremena za slavlje jer već danas u 15 sati igraju prvenstveni meč protiv iste ekipe.

Trener Marine Milorad Krunić nije krio oduševljenje: „Mislim da sve odbojkašice u Hrvatskoj žele biti na našem mjestu! I zaista mislim da smo ove godine dominantni. Mladost je ove sezone vjerojatno u strahu od nas pokupila sve što je mogla da se pojačaju, ali mi ih čekamo ovdje u petom kolu da vidimo tu njihovu dominaciju koju najavljuju.“
„Imali smo cijeli tjedan da se pripremimo za ovu utakmicu. Mislim da je opet taktička dominacija bila na našoj strani. Čak i kad su Osječanke u trećem setu vodile pet razlike kod mene nije bilo panike, znao sam da će sve doći na svoje. Trofej je jednostavno želio ostati ovdje kod nas, očito mu je ovdje lijepo“, rekao je trener Krunić.

Marina Kaštela: Botić, Subašić, Božičević, Dežulović, Barić, Teklić, Uljević, Grizelj, Vukić, Jureta, Ćopić, Zdilar, Parčina, Karadža.

Osijek:Grubeša, Grahovac, Bilić, Babić, Krivić, Sučić, Šimunec, Zirn, Miličević, Gadžić, Štebih.

Foto: Luka Ištuk


KOMENTARI: