ĐOLA '16: Danas na rasporedu četiri nove utakmice

U TIJEKU UTAKMICE 2. KOLA
Nakon jednog dana pauze zbog utakmice Hajduka i Dinama, danas se ponovo vraćamo Đoli gdje su na rasporedu četiri nove utakmice 2. kola, a već u prvoj utakmici očekuje nas poslastica, dvostruki pobjednik zadnje dvije godine Konoba 'Intrada' igra svoju prvu utakmicu na ovogodišnjem Đoli gdje ih čeka živopisna ekipa s Gabina.

Nakon nje slijedi obračun dviju lukšićkih ekipa, CB 'Twister' jedan od legitimnih favorita ovogodišnjeg Đole te mlada ekipa Alas Seget. U trećoj utakmici Šimu Zebića i njegovu ekipu Konoba 'Lučac' očekuje neugodna i tvrda ekipa Beton Trogir, koja je u skladu sa svojim imenom uspjela u 1.kolu izbaciti ekipu CB 'The Best' prepunu zvijezda malonogometnih terena.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U zadnjoj večerašnjoj utakmici sastaju se dvije domaće i mlade ekipe, El clasico predvođen Tonijem Matijevićem i Josipom Sladićem te CB 'Virus' sa svojim glavnim uzdanicama Antom Kuncem, Antom Škopljancom, Matom Čevanićem i dr. što je, vjerujemo dovoljan razlog da budete večeras na tribinama igrališta bivše O.Š. 'Bijaći' u Kaštel Novom.

Kao uvod u turnir za odrasle, danas će se prije prve utakmice glavnog dijela turnira odigrati i dvije utakmice Dječijeg turnira za 2003--2004. godište.

ČETVRTAK, 11.kolovoza 2016.

Dječji turnir:
18:30 Klase - Pokemon Go
19:05 Fenomeni - Malci kriminalci

19:45 LEZI i ODMARAJ - KONOBA 'INTRADA'
20:35 CB 'TWISTER' - ALAS SEGET
21:25 KONOBA 'LUČAC' - BETON TROGIR
22:15 EL CLASICO - CB 'VIRUS'

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

PETAK, 12.08.2016.

19:45 VOLE GRADELE - TROGIR KONTINENT
20:35 RESTORAN 'BUŽA'..-..MNK USTANIK-KUM 2
21:25 ZRAČNA LUKA Split-Kaštela - CB 'FARAON'
22:15 TIKA TAKA-MESNICA 'VICE' - M CAFFE PODSTRANA

SUBOTA, 13.08.2016.

19:00 SRINJINE - CB 'LEONARDO' 3
19:45 KAŠTEL ŠTAFILIĆ - TAXI KEKO
20:35 S.C. 'KORNER' - RESTORAN 'INO'
21:25 AUTO OTPAD 'ROKO' - CB 'STARA KUĆA' 1
22:15 AUTOPRAONICA PATAK - DIKOD UĐE DIKOD NE UĐE


U utorak Bare i njegovi plaćenici prosuli vodstvo od 4:0

U utorak su na Đoli odigrane prve utakmice 2. kola, i već na samom početku malo iznenađenje, Bare i njegovi plaćenici oprostili su se od daljnjeg natjecanja nakon što su prosuli vodstvo od 4:0 stečeno sredinom drugog poluvremena.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Iako se očekivalo da će Bare, po navici dovesti neka zvučnija imena, i ova pomalo veteranska ekipa (Bare, Rabadan, Patrlj, M. Delić) pomlađena s D. Lukinom laganom i strpljivom igrom sredinom drugog dijela stekla je, mislilo se tada, nedostižnih 4:0. Međutim, njihov protivnik koji je isto tako nastupio u veteranskom izdanju, odlučio je pružiti ozbiljniji otpor te su u završnici pritisnuli pomalo umorne Barine plaćenike i kažnjavali svaku njihovu pogrešku te su do kraja utakmice, ipak uspjeli stići do izjednačenja.

Niti nakon tri serije pucanja penala nismo dobili pobjednika, i onda kada su svi bili uvjereni da splitski igrač nema šanse protiv našeg Bare u raspucavanju, dogodilo se čudo. Bare je u trećoj seriji, već pomalo umoran promašio dok je njegov suparnik bio precizan te svojoj ekipi, za njih neočekivano donio prolaz u 3. kolo.

I druga utakmica 2. kola, između dvaju kafića CB 'Stara kuća' 2 i CB 'Leonardo' 2 donijela je dobar i uzbudljiv nogomet s obje strane. Nakon rezervirane igre obiju ekipa u prvom dijelu, početkom nastavka CB 'Stara kuća' 2 preko Ivana Čurkovića dolazi u vodstvo, međutim njihov protivnik ubrzo preko Josipa Zebića uspijeva izjednačiti da bi u zadnjim trenucima utakmice Mateo Pavičić iskoristio pad koncentracije kod igrača CB 'Stara kuća' 2 te postigao pobjednički pogodak za svoju ekipu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U posljednjoj utakmici 2. kola odigranoj u utorak prva postava CB 'Leonardo' predvođena Mariom Čovićem i njegovim momcima s termina nije imala toliko zahtjevan zadatak kao njegova druga ekipa koja je nastupila malo prije njega. Momci iz ekipe Cageball Japirko tata Mirko pružili su slabašan otpor provjerenoj i iskusnoj ekipi CB Leonardo 1 iza koje su brojne utakmice u Divljoj ligi.

Kao uvod u prve utakmice 2. kola dvije splitske ekipe Oxa Tisak i MNK Ustanik-Kum 2 odigrale su zaostalu utakmicu 1. kola iz koje je ekipa MNK Ustanik-Kum 2 u uzbudljivoj završnici izašla kao pobjednik.

REZULTATI: UTORAK, 09.0.2016.

OXA TISAK - MNK USTANIK-KUM 2...(1.kolo   2:3 (0:2)
CB 'STARA KUĆA' 2 - CB 'LEONARDO' 2   1:2  (0:0)
BARE i PLAĆENICI – ŠURFILOVIĆI   4:4 reg.) 9:10 pen.
CB 'LEONARDO' 1 - CAGEBALL JAPIRKO   6:2  (4:1)


Izdvojeno
Uvjeti korištenja    Korištenje kolačića    Kontakt    Marketing
Copyright © 2023. Portal grada Kaštela. Sva prava zadržana.