hren

VLADIMIR KLIČKO mogao bi se vratiti u ring, barem tako tvrdi njegov bivši trener James Ali Bashir. On je radio s Kličkom kao pomoćni trener Emanuela Stewarda.

"Dvije ili tri godine govorim da će se Vladimir vratiti u ring. Svi su me ismijavali, ali sad više nikome nije smiješno! Vladimira znam dobro, imam sjajan odnos s njim", rekao je Bashir.

Bashir to kaže jer Kličko već neko vrijeme žestoko trenira u Ukrajini i izgleda kao u najboljim danima.

"Proteklih godina sam stalno dolazio u Ukrajinu i gledao sam ga kako trenira. Pitao sam se zašto to radi ako se ne namjerava vratiti. Trenira žestoko i uvjeren sam da će srušiti rekord Georgea Foremana i postati najstariji prvak svijeta u teškoj kategoriji svih vremena. Uvjeren sam da će se vratiti i pobijediti bilo koga od velike trojke - Joshuu, Furyja ili Wildera", poručio je.

Ukrajinac je u profesionalnoj karijeri odradio 69 borbi i izgubio samo pet puta. Pojas teške kategorije obranio je čak 18 puta. Karijeru je završio nakon dva uzastopna poraza u borbama za pojas protiv Tysona Furyja i Anthonyja Joshue.

Sada ima 45 godina, a rekord kao najstariji prvak svijeta teške kategorije svih vremena drži George Foreman, koji je 1994. godine pobijedio Michaela Moorea s 45 godina i 99 dana.

Izvor : Index.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij