hren

TRANSFER BLIZU DOGOVORA
Hajduk je nedavno odbio ponudu Celtica od pet milijuna eura.

Prije nekoliko dana saznalo se da je Hajduk blizu prodaje svog mladog dragulja Marija Vuškovića. Prema pisanju talijanskih medija sportski direktor Bijelih Mindaugas Nikoličius došao je u Milano i razgovarao s čelnicima Torina.

Hajduk je nedavno odbio ponudu Celtica od pet milijuna eura, a Talijani pišu da je Torino ponudio tri milijuna eura za Vuškovića i bonuse.

Čelnici splitskog kluba nisu bili zadovoljni s tim iznosom pa su navodno zatražili iznos između pet i šest milijuna eura. Ako se to ostvari bit će to jedan od najvećih transfera slavnog hrvatskog kluba.

Vušković ima tek 19 godina, a i na Europskom prvenstvu do 21 godine pokazao je da se radi o velikom talentu hrvatskog nogometa kojem predviđaju sjajnu budućnost. Mnogi ga za nekoliko godina vide u prvih 11 Vatrenih zajedno s Joškom Gavrdiolom koji je otišao u RB Leipzig za 16 milijuna eura.

Vušković ima 33 nastupa za prvu momčad Hajduka i dva gola, a čelnicima Hajduka velika je želja zadržati ga u klubu jer ima ugovor do 2024. godine, ali ako dođe prava ponuda koja će financijski zadovoljiti Hajduk onda će Vušković otići.

Foto : Hajduk.hr
Izvor : Gol.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij