hren

HRVATSKA u utorak od 20:45 dočekuje Maltu na Rujevici u trećem kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru. Reprezentacija Zlatka Dalića startala je 1:0 porazom u Sloveniji te 1:0 pobjedom protiv Cipra na Rujevici.

Protiv Malte Hrvatska je izraziti favorit. Malta je u prvome kolu izgubila kod kuće od Rusije 3:1, a u drugom je odigrala 2:2 u Slovačkoj, gdje je ispustila vodstvo 2:0.

U ovoj utakmici izbornik Zlatko Dalić ispremiješat će sastav pa će tako zaigrati dosad neviđenih prvih 11. Odmor bi trebao dobiti i kapetan Luka Modrić koji je odigrao 180 minuta u prethodne dvije utakmice. Dalić ne može računati na Andreja Kramarića koji je obnovio ozljedu gležnja.

Na golu će ostati Dominik Livaković. Umjesto Šime Vrsaljka na desnom će beku započeti Josip Juranović. Duje Ćaleta-Car i Domagoj Vida bit će stoperi, a na poziciji lijevog beka Dalić će šansu dati Dariju Melnjaku.

Rolu kapetana Modrića trebao bi preuzeti Mateo Kovačić, a uz njega bi se trebali naći Mario Pašalić i Nikola Vlašić. 

Mislav Oršić prvi put bi trebao zaigrati od prve minute u kvalifikacijskoj utakmici. Oršić bi trebao početi kao lijevo krilo, a Ivan Perišić kao desno. U vrhu napada mjesto je rezervirano za Antu Budimira, nakon što je Kramarić otpao.

Moguća postava za Maltu: Livaković; Juranović, Ćaleta-Car, Vida, Melnjak; Kovačić, Perišić, Vlašić, Pašalić, Oršić; Budimir.

Izvor : Index.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij