hren

KAKVI MAJSTORI
Modrić i Kroos jednako dobro surađuju na terenu i na internetu.
Luka Modrić i Toni Kroos već su sedam godina partneri u veznom redu Reala. Ovaj hrvatsko-njemački par zasigurno je jedan od najpoznatijih nogometnih dvojaca u posljednjih nekoliko godina.

Nema sumnje da će nogometna povijest dugo pamtiti ovaj duo koji je zlatnim slovima upisan u Realove almanahe. Na terenu izgledaju savršeno komplementarno, mogu kombinirati i bez gledanja, što ne čudi kada se uzme u obzir o kakva se dva velemajstora radi.
No nekako se ipak rijetko postavlja pitanje - tko je bolji od ove dvojice? Čini se, s razlogom. UEFA je pokušala zakuhati tu debatu, ali Modrić i Kroos reagirali su brzo i efikasno, kao kada ih pritisnu protivnički veznjaci.
Španjolci opčinjeni Modrićem: "Neponovljivi hrvatski genij. Da bar nikad ne prestane igrati"

"Toni Kroos ili Luka Modrić?", pitanje je koje se pojavilo na službenom Twitteru Lige prvaka. "Bolje zajedno", odgovorio je Modrić, dok je Kroos napisao veliko I, ispravivši veznik ili koji je upotrijebila UEFA.

Sjajni odgovori koji ujedno pokazuju i zašto ovi igrači tako dobro surađuju. Real će teško moći nadomjestiti ovu veznu liniju jednom kada joj dođe kraj. Do tada, uživajmo...

Izvor: Gol.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij