hren

NE BOJ SE
Modri su u London otišli puni samopouzdanja, a vjeruju da mogu srušiti momčad od 720 milijuna eura.

Pred nogometašima Dinama velika je utakmica u Europskoj ligi. Modri večeras od 21 sat igraju protiv Tottenhama u Londonu u sklopu osmine finala.

Modri su u London otišli puni samopouzdanja, a vjeruju da mogu srušiti momčad od 720 milijuna eura.

Engleske medije ne zanima Dinamo. U tamošnjim medijima nema previše riječi o utakmici Tottenhama i hrvatskog prvaka, svi su uvjereni da će to Spursi lagano dobiti i proći u četvrtfinale.

Ne zanimaju ih hrvatski reprezentativci

Englezi kao da ne znaju da u Dinamu igraju tri hrvatska reprezentativca, Dominik Livaković, Bruno Petković i Mislav Oršić, njih ne spominju u najavi dvoboja, ali istaknuli su samo jedno ime.

The Sun je objavio tekst o Robertu Burtonu, 21-godišnjem bivšem kapetanu mlade momčadi Arsenala koji je London zamijenio Zagrebom.

Burton ne dobiva puno prilika u prvoj momčadi Dinama, tu i tamo zaigra u HNL-u, a Zoran Mamić baš ne računa na njega u Europskoj ligi pa gotovo sigurno neće igrati protiv Tottenhama, ali engleske medije zanima samo njegova priča.

''Arsenal mu je u srcu. Robbie Burton ne žali zbog prelaska u Dinamo. U Arsenalu se nije uspio nametnuti u prvoj momčadi, pa je nakon 14 godina odlučio otići za 800 tisuća funti'', stoji u tekstu spomenutog engleskog medija.

Izvor : Gol.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij