hren

Nogometaši Hajduka pripremaju se za prvenstvenu utakmicu s Varaždinom koja je na rasporedu u subotu s početkom u 17.05 sati na Poljudu.
Trener Paolo Tramezzani danas je konačno na raspolaganju imao sve igrače prve momčadi budući da u proteklim danima nekoliko njih još uvijek nije bilo u punom trenažnom procesu nakon situacije uzrokovane koronavirusom. 

Bijeli su nešto više od sat vremena trenirali na pomoćnom terenu Poljuda, a utakmicu protiv Varaždina kratko su najavili trener Tramezzani i Stefan Simić. 

- Možemo reći da smo se u posljednje vrijeme navikli igrati često, a trenirati malo. Važna je fizička rekuperacija jer imamo treću utakmicu u sedam dana. Intenzivirali smo treninge i podigli nivo rada i nadam se da će momčad uspjeti povratiti energiju za utakmicu koja je pred nama. Varaždin je momčad koja zna stvoriti probleme suparničkim ekipama, sa svojim suradnicima pogledao sam utakmicu iz prosinca, znaju biti opasni kada kontroliraju loptu, traže i žele igrati i sposobni su organizirati opasne kontranapade i svjesni se da je pred nama teška utakmica - istaknuo je trener Bijelih. 

- Danas je prvi trening na kojem smo svi skupa, zdravi, moramo iskoristiti još sutrašnji trening da se što bolje pripremimo i pobijedimo Varaždin. Neugodna su ekipa, imaju svoj stil igre, ali dolaze kod nas u goste, moramo se nametnuti i pobijediti - dodao je Stefan Simić. 

Više pogledajte u videoprilogu...

Izvor: Hajduk.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij