hren

Hrvatska će ovoga ljeta ugostiti najbolje europske odbojkaške reprezentacije. Upravni odbor CEV-a potvrdio je našu državu kao jednu od domaćina ovogodišnjeg izdanja Europskog prvenstva za žene, zajedno sa Bugarskom, Rumunjskom i Srbijom.

Ova vijest potvrda je mukotrpnog rada i truda Hrvatskog odbojkaškog saveza posljednjih godina, čiji su čelnici dočekali vijest s velikim oduševljenjem.

„Hrvatska kao nacija živi odbojku s velikom strašću i entuzijazmom, a organizacija ovakvog elitnog natjecanja samo će nam pomoći kako bi unaprijedili hrvatsku odbojku i nadahnuli novu generaciju vrhunskih odbojkaša i odbojkašica“, rekao je predsjednik HOS-a Ante Baković.

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija ovom je odlukom postala i sudionica europske smotre, na kojoj bi trebalo nastupati 24 reprezentacije sa starog kontinenta. Posljednji veći uspjeh Hrvatska je ostvarila na Mediteranskim igrama u Tarragoni 2020. godine okitivši se zlatom, dok su najbolji rezultati na Europskim prvenstvima ostvareni između 1995. i 1999. godine kada su osvojene tri srebrne medalje.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij