DANA WHITE, prvi čovjek UFC-a, objavio je da će se borba za teškaški naslov vjerojatno održati u ožujku sljedeće godine.

Tada će Stipe Miočić braniti naslov protiv Francisa Ngannoua, strašnog nokautera koji je nekoliko puta javno izrazio nezadovoljstvo što se odugovlači s tom borbom.

"Dvije borbe za naslov prvaka u UFC-ovoj teškoj diviziji u posljednje dvije godine i još uvijek ne znamo kada će biti iduća. Izazivači se moraju boriti za nešto. U posljednjih 16 mjeseci sam se borio jednom i to samo na 20 sekundi", rekao je Ngannou koji je do statusa izazivača stigao sa četiri impresivna nokauta. 

Ngannou je prije nekoliko dana objavio da se Miočić ne može boriti prije ožujka, a sada je to potvrdio i White.

"Da, ta borba neće biti moguća prije ožujka. Tada bi se mogla dogoditi. To je naš plan, ali vidjet ćemo što će se dogoditi."

Miočić se posljednji put borio u kolovozu protiv Daniela Cormiera. S Ngannouom se već borio 2018. godine kada je lako slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

"Radio sam naporno otada, imat ću i bolji trening-kamp prije meča. To se sigurno neće ponovno dogoditi. Kada sam ponovno pogledao tu borbu, vidio sam da sam imao brojne prilike koje sam mogao iskoristiti da sam bio bolje pripremljen", kaže Ngannou koji je u posljednje četiri borbe nokautima u prvim rundama svladao Curtisa Blaydesa, Caina Velasqueza, Juniora dos Santosa i Jairzinha Rozenstruika.

Izvor : Index.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij