hren

HRVATSKA REPREZENTACIJA
NAJUGLEDNIJI sportski dnevni list na svijetu, pariški L'Equipe, ocijenio je većinu aktera utakmice Hrvatska - Francuska (1:2) u četvrtom kolu elitne skupine Lige nacija.

L'Equipe ne ocjenjuje nogometaše koji su u igri proveli manje od 45 minuta pa je tako, primjerice, Paul Pogba ostao bez ocjene jer je ušao u 74. minuti, iako je sjajnim proigravanjem omogućio pobjednički gol.
Izvjestitelji iz Zagreba nisu impresionirani Hrvatskom na ovoj utakmici. L'Equipe, koji igrače i trenere ocjenjuje od 1 do 10, kod domaćina je prolaznu ocjenu dao samo Luki Modriću i Mateu Kovačiću (6) te Nikoli Vlašiću (7).

Svi ostali nisu zadovoljili, a najgori su prema sudu L'Equipea bili Lovren (4) te Vida i Pašalić (3), ali potonjem je olakšavajuća okolnost što je odigrao samo prvo poluvrijeme. Hrvatski izbornik Dalić dobio je neprolaznu peticu, a prosječna ocjena Hrvatske je nedovoljnih 4,8.
Francuzi nisu bili posebno darežljiviji ni prema reprezentativcima svoje zemlje. Natprosječne sedmice dobili su Lloris, Lenglet, Digne i Rabiot, a osim njih još su prolaznu ocjenu (6) dobili samo Varane i Tolisso.  Svi ostali su pali, pa tako i strijelci oba gola, Griezmann i Mbappe. Izbornik Deschamps izvukao se sa šesticom. Prosječna ocjena Francuske kod L'Equipea na ovoj utakmici je 5,9. 

Izvor: Index.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij