Stipe Miočić mogao bi u oktogon ponovo već ove godine.

Najpoznatiji američki sportski medij i UFC-ov medijski partner ESPN javlja kako je propao veliki spektakl koji spremaju u prosincu.

Prvak velter-kategorije Kamaru Usman neće biti spreman za obranu titule do kraja godine protiv Gilberta Burnsa, što je organizaciju dovelo u probleme.

Tko će spasiti prosinac u UFC-u, pitaju se američki mediji, a ESPN piše kako je jedan od mogućih spasitelja i Stipe Miočić. Navodno je Dana White već kontaktirao sa Stipom da ispita je li spreman već 12. prosinca još jednom ući u oktogon s gorostasnim Francisom Ngannouom.

Isti izvor navodi kako je takav zahtjev prilično nategnut jer Stipe nije planirao novu borbu već ove godine, sad kad je napokon riješio dilemu oko najboljeg svih vremena u trilogiji s Danielom Cormierom. Stipe si vjerojatno ne želi pokvariti zimu novim kampom te se njegovo zeleno svjetlo očekuje u prvoj polovici 2021. godine.

Jedino što bi moglo natjerati Miočića u oktogon s Ngannouom već ove godine jest neka financijska ponuda UFC-a koju ne bi mogao odbiti.

Ngannou pak opet žestoko protestira ovih dana. Javno je zatražio borbu od Dane Whitea, i to baš tog 12. prosinca, kada je posljednji UFC-ov PPV event u godini.

Izvor : Gol.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij