hren
 

Do kraja prijelaznog roka u Njemačkoj ostalo je još svega pet dana, a prema pisanju tamošnjih medija, Bayern je krenuo u potragu za rezervnim napadačem, odnosno čovjekom koji će davati predah Robertu Lewandowskom.

Iznenađujuće, na popisu želja šefova u bavarskom klubu našao se i bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić, koji je i dalje bez kluba.

"Mandžukić bi mogao biti jedna od opcija. Hrvat je 2013. godine bio sastavni dio prve trostruke krune koju je osvojio Jupp Heynckes, a trenutačno je bez kluba", piše minhenski tz.

Mandžukić (34) posljednjih je tjedana u raznim kombinacijama i sele ga od Rusije do Turske, pa evo sada i sve do Njemačke, u kojoj je proveo četiri godine svoje karijere.

Lokomotiv Moskva i Fenerbahče također su kandidati, no ako veliki Bayern pokuca na vrata, pitanje je hoće li uopće razmišljati za koga potpisati.

Prema posljednjim informacijama Mandžukić je prekinuo pregovore s Lokomotiv Moskov, koja ga je navodno pokušala prevariti. Riječ je o klauzuli iz ugovora koji je bio spreman potpisati, u kojoj stoji da mu se plaća obračunava po fiksnom tečaju ruskog rublja, odnosno 75 rublja za jedan euro, što je mnogo manje od dnevnog tečaja koji na današnji dan iznosi 93. 

Mandžo je u redovima Bayerna od 2012. do 2014. godine odigrao 54 utakmice i postigao je 33 gola. Upravo u dresu Bayerna Mandžukić je imao najefikasnije sezone svoje karijere.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij