hren

KAOS U BARCI
Produžila se kriza u Barceloni, navijači su okrenuli leđa novom treneru.

Nastavlja se kriza u Barceloni. Slavni katalonski klub je u velikim problemima, svlačionica na čelu s Messijem se okrenula protiv čelnika kluba, a novi potez Ronalda Koemana izazvao je nove presvjede među navijačima.

Nakon što je Lionel Messi ipak odlučio ostati, navijači su se malo primirili, no Koemanova odluka da u novoj sezoni neće koristiti 21-godišnjeg Riqui Puiga ponovno je podigla tenzije kod brojnih navijača.

Navijači napadaju Koemana

Koeman je javno proučio Puigu da trenutno za njega nema mjesta u Barceloni i da bi bilo najbolje da ode na posudbu, to je mladom Španjolcu nikako nije svidjelo, a odluka je sasvim nelogična jer je Puig prošle sezone igrao jako dobro iako je bio najmlađi u momčadi uz Fatija.

"Nije istina da sam Puigu rekao da ne računam na njega. Međutim, konkurenciju je velika i to sve komplicira. Preporučam Riquiju da ode na posudbu jer tako će dobiti minutažu'', rekao je Koeman.

Navijači su posebno ljuti jer im je nakon debakla predsjednik obećao rekonstrukciju i tektonske promjene, gdje se očekivalo da će dati šansu mlađim igračima, a promjena gotovo da i nema osim što je se Coutinho vratio s posudbe iz Bayerna.

Navijači su na društvenim mrežama napali Koemana. Ispod svake njegove objave na Facebooku i Instagramu nižu se komentari koji daju podršku Puigu. Navijači se i dalje nadaju da će Koeman promijeniti odluku i dati mu priliku u novoj sezoni, no teško će se to ostvariti.

Izvor : Gol.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij