hren

UFC
PREDSJEDNIK UFC-a Dana White potvrdio je kako se Jones odrekao naslova poluteške kategorije i da se namjerava boriti u teškoj.

Poručio je kako nema ništa protiv te ideje, ali isto tako vjeruje kako će Jones malo morati pričekati na priliku da napadne teškaški pojas jer će Francis Ngannou biti sljedeći izazivač Stipi Miočiću. Kamerunski borac nokautirao je cijelu teškašku diviziju, osim Stipe Miočića.

Ngannou je sljedeći

Stipe je proteklog vikenda završio svoju trilogiju s Danielom Cormierom. Pobijedio ga je drugi put u tri borbe, ovoga puta jednoglasnom odlukom sudaca.

"Miočić protiv Ngannoua će se sigurno dogoditi. Francis Ngannou je zaslužio priliku. Nakon toga ćemo vidjeti. Imali smo sastanak danas i mnogi borci iz vrha teškaške divizije imaju jasan plan za jesen. Tako da treba pričekati dok se Jones odluči vratiti i vidjeti tada tko će mu biti protivnik", rekao je White pa nastavio:

"Jones je dugogodišnji prvak u poluteškoj kategoriji. Za mene je najveći svih vremena. Ako se želi vratiti i boriti se za teškaškog prvaka, nemam problema s tim. Samo se ne može ugurati ispred Francisa Ngannoua", završio je White, a njegove riječi prenosi MMA Junkie.

Izvor: Index.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij