hren
 

Filip Hrgović upisao je i desetu pobjedu u profesionalnoj karijeri! U dosad najtežoj borbi u karijeri Hrgović je nokautom u trećoj rundi svladao iskusnog Erica Molinu!

Lakše od očekivanja Filip Hrgović svladao je iskusnog i opasnog Erica Molinu. Hrgović je slavio nokautom u trećoj rundi nakon što je dominirao mečom od samog početka. Molina se uporno žalio na udarce u potiljak, ali on je bio taj koji je konstantno spuštao glavu.

Molina je vrlo opasan borac, stvarao je ogromne probleme i Deontayu Wilderu, ali je nekoliko puta vrlo nezgodno pogodio i Hrgovića, međutim Filip je pokazao da može primiti udarac i na njega ti udarci uopće nisu djelovali.

Već prva runda pokazala je da je Hrgović tehnički puno jači borac, a u samoj završnici dobro je stresao Molinu kojeg je spasilo zvono na kraju runde.

U drugoj rundi osjetio je nekoliko žestokih udaraca Molinenakon što je Amerikanac završio na podu. Pridignuo se i pogodio je nekoliko neugodnih udaraca, ali Hrgović ih je primio mirno i nastavio dominirati. Još jednom je Molina završio na koljenima na kraju druge runde i opet ga je zvono spasilo.

Taktika saginjanja i primanje udaraca oko uha za Molinu je bilo kobno, u trećoj rundi odličan kroše Hrgovića, Molina je ponovno na podu i meč je prekinut.

Deseti profesionalni meč i deseta pobjeda Hrgovića. Ovaj put pokazao je i da može primiti udarac, Molina ga nije uspio uzdrmati i hrvatski boksač spreman je za još renomiranije protivnike.

Izvor : Sportnet.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij