hren

Luka Modrić je predstavljao Real na press-konferenciji uoči prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka.
Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i veznjak Real Madrida Luka Modrić predstavljao je Real na konferenciji za medije je uoči gostovanja Kraljevskog kluba u Torinu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Juventusa. Rekao je da se osjeća fizički dobro te da će protiv Juventusa ključno biti iskustvo."Tijekom godina ovdje naučio sam da je u ovakvim utakmicama najvažni

je iskustvo. U ovako velikim utakmicama ključni su mali detalji. Kada se susretnu dvije tako kvalitetne ekipe obično pobjeđuje ona koja napravi manje grešaka i iskoristi svoje prilike", izjavio je 32-godišnji Modrić u obraćanju medijima.

Real i Juventus su se u lipnju prošle godine susreli u finalu Lige prvaka, a Real je pobjedom 4:1 došao do svog 12. naslova prvaka Europe.

"Dobro je što govore lijepo o nama. To pokazuje da nas poštuju, ali i mi njih cijenimo. Vidjet ćemo kakav će biti plan sutra, trener će nam reći kako da odigramo ovu utakmicu", rekao je vezni igrač s brojem 10 na leđima.

Modrić je prije deset dana napustio okupljanje hrvatske reprezentacije u SAD-u nakon poraza od 0:2 od Perua. Dok su hrvatski reprezentativci pobijedili Meksiko sa 1:0, on je sam trčao u sportskom kampu Reala.

"Osjećam se dobro, nemam nikakvih tegoba kakve sam imao u zadnjim utakmicama. Meni je to najvažnije, doista se osjećam dobro", naglasio je Modrić.

Nakon samostalnog trčanja po travnjaku Modrić se priključio četvorici suigrača koja nisu bila pozvana na reprezentativna okupljanja te s njima vježbao s loptom. Krajem tjedna su se vratili reprezentativci nakon čega su u subotu pobijedili u gostima Las Palmas sa 3:0. Modrić je napustio teren u 61. minuti.

Izvor: Gol.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij