hren

Stipe Miočić i Francis Ngannou uspješno su odradili vaganje za njihovu sutrašnju borbu. Stipe je bio na nekako standardnih 111.5 kilograma, dok je Kamerunac imao sedam kilograma više.

Vaganje je zakazano za 15 sati te borci imaju vremena odraditi ga do 17 sati. Zanimljivo je bilo vidjeti da su se svi osim pet boraca izvagali u prvih 20 minuta te su svi dotadašnji borci bili uspješni, piše Fight Site.

Nakon toga se Miočića čekalo gotovo do 16 sati, kada je ušao i brzo odradio svoj posao. Njemu je vaga pokazala 246 lbs, što iznosi 111.5 kilograma.

Ngannou je na vagu došao nekih pola sata nakon teškaškog prvaka te je izvagao 262 lbs, odnosno 118.8 kilograma, što bi značilo kako je bez problema skinuo višak za kojeg nije bila tajna da ga je još prethodni dan imao. Tako je Ngannou na vagi bio 7.3 kilograma teži od Miočića, no sigurno je kako će on do sutra i vratiti pokoji kilogram, dok bi kod prvaka situacija trebala ostati ista.

Tijekom pisanja ovog teksta, na vagu još nisu izašao jedino Daniel Cormier, za kojeg je već poznato kako sve teže podnosi skidanje na 93 kilograma.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij