hren

DANAS ODGOVOR
Dosta je mirno u taboru naše reprezentacije, a petak i meč sa Srbijom opasno su se približili. Intenzitet treninga je smanjen, lovi se ritam, a da glava i noge ostanu budni, brinu se bicikli, koji su i u srijedu odradili svoj dio posla.

Velik posao odradili su u liječničkom timu i za svaku je pohvalu činjenica da nemamo ozlijeđenih igrača, da nitko nije na poštedi, a da su svi trenirali i igrali ono što je Lino od njih tražio.

U srijedu su imali večernji trening u Spaladiumu, koji je već pod nadzorom uz upozorenja koja šalje policija za utakmicu protiv Srbije. Bit će, naravno, rigorozno; kamere, sva čuda tehnike. Inače, akreditacijski sustav u Splitu u srijedu nije bio u funkciji, pa je pristup svemu bio poprilično otežan.

Lino Červar sazvao je za danas u 13 sati press-konferenciju u bazi naše reprezentacije u Hotelu Park. Objavit će 16 igrača s kojima ćemo igrati prvi meč Eura, protiv Srbije. Bit će vrlo zanimljivo vidjeti tko će ostati u pričuvi, jer mjesta je 16, a kandidata su 22.

Jedan pivot, jedan vratar, jedan desni i, vjerojatno, jedan lijevi vanjski “višak” su za prvu ruku, no to su četvorica, a šest ih mora otpasti.

Jedno je sigurno, igrat će u ovom trenutku najbolji, a što će biti dalje... Polako, prvo Srbija. 

Izvor : Sportske Novosti


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij