hren

SIMULACIJA IZ KUĆNE RADINOSTI
Kako se bliži ždrijeb Svjetskog prvenstva u Rusiji, brojni se likovi diljem svijeta bave raznoraznim kalkulacijama, simulacijama ždrijeba.

Tako se preko Twittera oglasio i određeni Rahul, koji se pohvalio da je napravio 10.000 različitih simulacija ždrijeba. I prema Rahulovom istraživanju, skupina koju mu je kompjutor najčešće je bila ona u kojoj su Brazil, Meksiko, Danska i Srbija. Izbacilo je računalo tu skupinu 146 puta.

Na 10. mjestu je skupina u kojoj je Hrvatska s Rusijom, Iranom i Panamom (118 puta), a na 14. skupina Poljska, Hrvatska, Iran i Panama (115 puta).

Postoje, inače, 2.174 skupine koje je kompjutor izbacio, a najneizglednija je ona u kojoj su Belgija, Kostarika, Peru i Japan. Rahul je istražio i šanse da u istoj skupini završe reprezentacije iz prve dvije jakosne skupine.

Najizgledniji je, tako, dvojac Brazil - Hrvatska (20,49%), dok je na trećem mjestu duet Argentina - Hrvatska (20,15%). Zanimljivi podaci, ali nemojte ih previše uzimati srcu. Postoje, ponavljamo, 2.174 različite skupine koje mogu biti izvučene...

Izvor : Sportske Novosti


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij