hren

ROBERT PROSINEČKI analizirao je stanje u hrvatskoj reprezentaciji. Kratko i jasno, nekadašnji član stručnog stožera hrvatske reprezentacije, a trenutno izbornik Azerbajdžana, kazao je da Hrvatska ne može pobjeđivati u truloj atmosferi koja u njoj vlada.

"Ne smijemo biti nojevi, dosta je skrivanja. Stvari u hrvatskom nogometu nisu sređene i iz toga proizlazi baš sve. To je istina, kompletno ozračje je loše. U takvom ozračju ne možeš pobjeđivati. Netko je kriv za to. Netko je kriv što igrači svjedoče na sudu prije utakmica reprezentacije. Nikome se ne sudi zato što je nešto dobro. Ne možemo više pričati u rukavicama." 

Luka Modrić poručio je da u momčadi nedostaje naboja.

"Smatram da je s tom rečenicom sve rekao. Što se tu može dodati? To je izjava upozorenja, on je kapetan reprezentacije. Bez naboja se ne može pobjeđivati. Da je bilo naboja, Hrvatska bi pobijedila Tursku", smatra Žuti. 

Njegovo ime uvijek se vrti u krugu vječnih kandidata za klupu Hrvatske.

"Nitko o tome sa mnom nije razgovarao", za Sportske Novosti rekao je Robi koji s Azerbajdžanom postiže povijesne rezultate, ali nije siguran hoće li produžiti ugovor.

Izvor: Index.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij