hren

BRANI ATLETIČARKU
Lino je već počeo pregovore o povratku na hrvatsku klupu, no predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac ima važnijeg posla. Zastupa suspendiranu maratonku Lisu Nemec

Inače je uvijek dostupan, raspoložen za razgovore s medijima, ako treba i usred treninga. A jučer se Lino Červar nije javljao. Na poruku “Jesu li pregovori možda već u tijeku?” Lino je odgovorio: “Javit ću se kad bude nešto konkretno”.

Drugim riječima, priča se zakotrljala i čeka se rukometni bijeli dim. U razmišljanjima čelnika HRS-a Lino Červar je jako dobro kotirao i prije nego što je Željko Babić službeno smijenjen, a teško je povjerovati da takve priče nisu došle i do njega.

Preiskusan je on, pravi lisac, da ne bi imao sve informacije na vrijeme. I znao je da će pregovori početi vrlo brzo, ima on spremne i svoje adute, argumente, želje i zahtjeve.

I dok se pregovorima, koji su očito već počeli, vjerojatno bave preostala dvojica, Zoran Gobac i tehnički tajnik saveza Damir Poljak, predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac trenutačno ima obaveze koje nemaju nikakve veze s rukometom. Umjesto Linom Červarom, formalni šef HRS-a bavi se - Lisom Nemec.

Hrvatska maratonka rođena u SAD-u, poznata je to stvar, suspendirana je zbog korištenja dopinga još krajem siječnja prošle godine. Njezin slučaj trenutačno je na Sportskom sudu u Lausannei, a pred njim je zastupa baš Tomislav Grahovac.

Naime, osim što je bivši rukometaš i predsjednik HRS-a, Grahovac je i poznati zagrebački odvjetnik. Točnije, to mu je primarna djelatnost. Pokušat će barem smanjiti Lisinu četverogodišnju suspenziju, a onda se okreće rukometu...

Izvor : 24sata


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij