hren

HAJDUK se provukao u četvrtfinale Hrvatskog kupa. Domaći Solin ugostio je Bile i umalo im zadao neugodan udarac, simpatični drugoligaš vodio je do 64. minute na Igralištu pokraj Jadra, ali Ante Erceg i Marko Futacs preokrenuli su rezultat na 2;1 u samo sedam minuta i odveli goste među osam najboljih.

Trener Marijan Pušnik imat će štošta reći svojim nogometašima, koji su do 64. minute ležali na konopcima i čekali završni udarac drugoligaša Solina, no on nikad nije došao, i kako to obično biva u ovakvim situacijama, autsajder je pokleknuo i ispao.

Počelo je bajno za domaćina, Marković je sjajno ubacio, a Mario Jelavić se naklonio u padu i zabio za veliko slavlje u Solinu. Tim rezultatom otišlo se na poluvrijeme, a u nastavku su Splićani bili mnogo rastrčaniji i na koncu konkretniji.

U 64. minuti Ante Erceg poravnao je rezultat nakon lijepe akcije Hajduka, Marko Futacs, danas najraspoloženiji hajdukovac glavom je spustio loptu, a Erceg silovito pospremio u donji kut za 1:1.

Samo sedam minuta kasnije sve je bilo gotovo, Juranović je srušen u šesnaestercu, a sudac je pokazao na bijelu točku. Marko Futacs preuzeo je odgovornost i ostavio domaćeg golmana bez šanse za potpuni preokret.

Do konca susreta trener domaćih pokušao je dvama izmjenama razbuditi svoju momčad, no rezultat se nije mijenjao i Hajduk je otišao među osam najboljih u Hrvatskom kupu.

Izvor: Index.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij