hren

SPUŠTA BALUN NA ZEMLJU
Dva trenera u oprečnom raspoloženju, no nije Hajdukov kormilar Marijan Pušnik pretjerano guštao, bio je zadovoljan i staložen nakon visokih 6:1 kontra Cibalije (poluvrijeme 1:1)

- Lijepa i ugodna večer, igračima, za nas u stožeru, navijačima. I sve to za drugo poluvrijeme. Dali smo u dva tjedna 16 golova (Slaven Belupo, Jalžabet i sad Cibalia, op. a.). Pa to ne možeš dati ni djeci na ulici! Ali, nije vrijeme za euforiju. Nema puno filozofije, momci su postali ozbiljniji – govorio je Pušnik.

Nije išlo glatko?

- Nije, morao sam podviknuti na poluvrijeme. Ali, igrači su onda shvatili, počeli okomito i krenuli su centaršutevi, ulazilo se između linija. Drugo što me veseli, pristup je onih koji su ušli, Tudoru sam rekao da treba biti adut u drugom dijelu i prihvatio je, premda je u zadnje vrijeme stalno igrao i to dobro. Pohvaljujem ga pred svima, to je pravi pristup.

Nastavio je:

- Svi ćete me sad pitat za Dinamo, ali ne vidim euforiju. Naravno, dužni smo puno bolje igrati nego u prvoj utakmici s Dinamom. Hvala navijačima i svaka čast kako su nas bodrili. Raduje me i što napadači zabijaju, ali treba netko i dodat, centrirati i to je to. Momčad je sve ozbiljnija. Radimo svaki trening, na centaršutu i završnici, Futacs, Said i Franck Ohandza pokazuju da je to – to! - kaže Pušnik.

Stanko Mijo Mršić, trener Cibalije:

- Teško mi je kvalitetno nešto reć. Trudili smo se, bili raspoloženi za obranu, ako ništa drugo, u prvom dijelu. Probali smo se dogovorit za obranu i drugo poluvrijeme, ali brzi drugi gol iz naše greške utjecao je na ovakav rezultat. Situacija nije bajna u našem klubu, nosimo psihološki teret, sve što je u klubu vidjet će se na terenu, rekao sam mojima u klubu, tako je i bilo. Kako dalje? Vidjet ćemo, ako dobijemo sljedeću protiv Slavena, možemo razgovarati, ako ne, bit će vrlo teško. Hajduk? Proširuje kadar igrača, stabilizira se. Drago mi je da ima čak četiri kluba za vrh, uzbudljivo je, ako neki mali otkine bodove velikima, može biti presudno.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij