hren

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija upisala je i četvrtu pobjedu u kvalifikacijama i tako gotovo osigurala nastup na Europskom prvenstvu. Hrvatice su svladale Slovačku s 3:0...

Nakon tri pobjede po 3:0 na turniru u Portugalu, Hrvatice su u Rovinju nastavile u istom stilu i ponovno su slavile s 3:0, ovaj put nadigrale su Slovačku.

Rezultatski gledano, bio je to najteži susret u dosadašnjem dijelu kvalifikacija, Slovakinje su pružile dobar otpor, ali Hrvatska je ipak na kraju slavila s 25:21, 25:20, 26:24.

Najefikasnija u hrvatskoj reprezentaciji bila je Samanta Fabris s 25 poena, slijedila je Maja Poljak s 11,Mia Jerkov i Mira Topić dodale su po osam, a Ema Strunjak šest.

"Ništa ne mogu predbaciti igračicama budući da su u kvalifikacijama pobijedile četiri utakmice za redom bez izgubljenog seta. Naša reprezentacija nije u pravoj formi, igračice dugo nisu igrale u klubovima, po od tuda oscilacije u igri. No, zadovoljan sam njihovom borbenošću, disciplinom, zalaganjem, fokusiranošću, činjenicom da niti u jednom trenutku nisu paničarile niti su izgubile kontrolu nad utakmicom. Nastavili smo s kontinuitetom uspješnih igara s Grand Prixa pa sada već imamo 12 pobjeda u 13 službenih utakmica. Investicija u mlade igračice nam se isplatila: dobili smo desetak djevojaka koje će osigurati budućnost hrvatske odbojke i na koje će se moći godinama računati", istaknuo je izbornik Miroslav Aksentijević za stranicu Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Hrvatsku danas od 20 sati očekuje dvoboj protiv Portugala.

Izvor : Sportnet


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij