hren

4.15 ujutro, nitko od ekipe zaspat ne može. Šokre i ja peglamo šnaps, a ostali su u šetnji. Katastrofa. I umiremo od gladi, a nigdje ništa za jesti. Dao bi bubreg za vrući burek, napisao je Mirko na Facebooku

Mirko Filipović nalazi se u Tokiju gdje će u sklopu priredbe Rizin FF-a odraditi svoju povratničku borbu u Japanu. Mirko se u Super Saitama Areni u Tokiju zadnji put borio 2008. godine, a nadamo se kako će nastaviti onako kako je završio - pobjednički.

No da je sve idealno u Japanu i nije. Cijela Mirkova ekipa, među kojima je i bivši boksač Stipe Drviš, ne može spavati, a dosadu ubijaju šetnjom i igranjem šnapsa.

- 4.15 ujutro, nitko od ekipe zaspat ne može. Šokre i ja peglamo šnaps, a ostali su u šetnji. Katastrofa. I umiremo od gladi, a nigdje ništa za jesti. Dao bi bubreg za vrući burek - napisao je Mirko na Facebooku.

Priredba u Saitami kreće u nedjelju u osam ujutro po našem vremenu, a Mirkova borba trebala bi biti na rasporedu negdje oko podneva. U ring će izaći kao posljednji od onih koji se bore za sljedeću rundu Grand Prixa koji se nastavlja 29. prosinca i završava na Staru godinu polufinalom i finalom u istom danu. Mirko se bori protiv Korejca Hyun Man Myunga.

Izvor : 24sata


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij