hren

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Slaven Bilić nalazi se u teškoj situaciji nakon što je u prvih pet kola s West Hamom upisao čak četiri poraza. Ovo je ujedno i najlošiji ulazak Hammersa u sezonu otkako su se vratili u najelitnije društvo na Otoku.

Navijači su ogorčeni, a uprava kluba dala mu je jednu vrstu ultimatuma od mjesec dana kako bi pokazao da je pravi čovjek za posao inače bi se mogao naći i na izlaznim vratima.

Bilića sada čeka okršaj protiv niželigaša Accringtona u Kupu gdje će pokušati stići do druge pobjede u sezoni, a tom prilikom obratio se i tamošnjim novinarima.

- Igramo kod kuće i ovo je velika prilika za nas. Igrat ćemo u nešto drugačijem sastavu jer neki igrači su definitivno zaslužili priliku. Zahvatio nas je niz loših rezultata i moramo brzo reagirati. Pred nama su tri velike utakmice u kojima imamo priliku izvući se iz ove loše situacije - kazao je Bilić.

Bilić je također obavio i razgovor s igračima i priznao:

- Jučer sam razgovarao s igračima i moramo što prije podići, igrači znaju da nisam sretan. Nitko nije zadovoljan niti igrom niti rezultatima. Imamo nekoliko novih igrača, neki su ozlijeđeni, a neki su došli iz drugih liga, ali, krajnje je vrijeme da postanemo jedinstveni. 

Izvor: Jutarnji.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij