hren
 

ZDRAVKO MAMIĆ podnio je ostavku na mjesto prvog dopredsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

Oglasio se priopćenjem u kojem je naveo da "odlazi kako bi hrvatski nogomet mogao nesmetano ići u budućnost" te da "ne želi biti razlog zbog kojeg se umanjuju uspjesi Hrvatskog nogometnog saveza."

Dodao je i da se okreće svojoj "privatnoj situaciji", odnosno istragama USKOK-a u kojima je najavio da će dokazati svoju nevinost. 

I dok je u Dinamu ostao u ulozi "savjetnika kluba", u priopćenju vladar hrvatskog nogometa ne navodi hoće li i kakvu ulogu u budućnosti imati u HNS-u.

Podsjetimo, Mamić je u četvrtak organizirao presicu i na njoj tvrdio da je u tijeku politički motiviran progon usmjeren protiv njega, te otkrio da se sam prijavio u policiju jer je u novinama vidio da se aludira kako je on organizator atentata na glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana.

Mamićevo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Kao što već znate od siječnja ove godine više nisam izvršni predsjednik GNK Dinamo. To sam učinio iz razloga da bi Dinamo, u koji sam se godinama zaklinjao, mogao nesmetano ići u budućnost.

Sada iz istih razloga i s jednakom tugom odlazim s mjesta prvog dopredsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

Ne želim više biti razlog zbog kojeg će pojedinci umanjivati uspjehe mojih kolega iz Hrvatskog nogometnog saveza i Dinama te sjajne rezultate kojima već godinama uveseljavaju sve naše sugrađane. Ne želim da se mojim imenom služi kao izgovorom za nanošenje štete ugledu hrvatskog nogometa koji svojim radom i svojim rezultatima služi na čast svima nama.

Za hrvatski nogomet sam dao dušu i sve svoje umijeće te se nadam kako će nastaviti i dalje s nizom fantastičnih stvari o kojima će, kao i dosada, pričati cijeli svijet te im to od srca želim. Ja ću se, pak, u budućnosti posvetiti svojoj privatnoj situaciji i, uvjeren sam, dokazati svoju nevinost u svemu što mi se stavlja na teret.

Hrvatski nogometni savez će, kao i Dinamo, u meni uvijek imati najvjernijeg navijača", napisao je Mamić.

Izvor: Index.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_4135)

  nać će dečki s knežije drugog terijera...

  oko 4 godina prije
 • (Gost_4135)

  Ovo može imat nekog efekta samo ako se iz hns-a i hrvatske politike isključe sve osobe rodjene na teritoriju bih...
  Jer su plemenski povezani u jednu veliku mafiju.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_2834)

  sad ce napokon..bili ..sa internacionalnim vodstvom i igracima..ka u vrime juge i marsala.. opet biti nacionalni prvaci i prvaci svita ..;)

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij