Pred nama je najveći kršćanski blagdan Uskrs, koji će brojni Kaštelani obilježiti molitvama i vjerskim obredima, ali i tradicijskim običajima te svečanim blagdanskim stolom u krugu obitelji. A popuniti blagdanski stol ove će im godine pomoći i mesnica Skejo iz Kaštel Starog, koji su ujedno pripremili posebno iznenađenje za dvoje najsretnijh čitatelja Portala grada Kaštela.

Mesnica Skejo njeguje dugogodišnju tradiciju opskrbe mesom i mesnim prerađevinama građana na više lokacija na kojima se nalaze njihove mesnice te tako i uoči ovog Uskrsa za građane svakodnevno osiguravaju dovoljne količine svježeg i visokokvalitetnog mesa te mesnih delicija, domaćeg i provjerenog porijekla iz vlastite klaonice.

Vlasnici ove mesnice odlučili su se da osim kvalitetne ponude, dvoje Kaštelana obraduju i s dvije posebne nagrade. Najsretniji među našim čitateljima tako će za ovaj Uskrs dobiti na poklon cijelo jare, uzgojeno u srcu Bukovice. Drugog čitatelja mesnica Skejo nagradit će sa 100 komada ćevapa, koje su mnogi ocijenili pravom delicijom.

A kako do ove dvije vrijedne nagrade?

Na facebook stranici portala grada Kaštela potrebno je lajkati, komentirati i podijeliti objavu i to javno. Nagradna igra će trajati do petka ujutro,a samo izvlačenje sretnih dobitnika će biti u petak u 10 sati.

Više informacija saznajte na ovom linku.

Sretno!


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada