hren

Povodom predstojećih božićnih blagdana Tommy je donirao Kliničkom bolničkom centru Split iznos od 200 tisuća kuna. Time je Tommy ove godine sredstva namijenjena blagdanskoj promotivnoj kampanji usmjerio u ovu humanitarnu donaciju.

Cjelokupan iznos je namijenjen poboljšanju uvjeta liječenja pacijenata oboljelih od infekcije Covid-19 virusom, a biti će raspoređena sukladno prioritetima koje odredi KBC Split prema stvarnim potrebama.

- U godini na izmaku zdravstveni sustav je bio i još je uvijek izložen naporima u liječenju pacijenata, pa smo odlučili izdvojiti i donirati financijska sredstva koja će KBC iskoristiti za unapređenje uvjeta liječenja pacijenata oboljelih od Covid-19 virusa. Na ovaj način želimo se zahvaliti cijelom timu KBC-a na izvanrednim naporima koje osoblje, prije svega stručno medicinsko osoblje, ulaže u cilju zaštite zdravlja pacijenata. Ponosni smo što i u ovim za gospodarstvo složenim okolnostima, kao dalmatinski gospodarski lider među tvrtkama, možemo dati svoj doprinos društvenoj zajednici i na taj način pokazati visoki stupanj solidarnosti i odgovornosti u ovim izazovnim vremenima – kazali su u Tommya.

Ovo je jedna u nizu aktivnosti tvrtke Tommy kao društveno odgovornog gospodarskog subjekta, kojima podupire humanitarne i opće korisne projekte. Današnja donacija je već druga akcija humanitarnog partnerstva s KBC Split u ovoj godini, početkom godine donirali su financijska sredstva u iznosu od 323.566 tisuća kuna Klinici za dječje bolesti u humanitarnoj akciji „Budi prijatelj djece“.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij