hren
 

POVODOM PROSLAVE 25. OBLJETNICE POSLOVANJA, RIBOLA U SRIJEDU ČASTI MEGA COOKING SHOW-OM I VELIKIM KONCERTOM JOLE
Svi su pozvani na veliku proslavu Ribole koja će se održati u srijedu, 30. kolovoza u Kaštel Kambelovcu na brcu. Program započinje točno u 19.30 sati kada će šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija za sve posjetitelje pripremiti rižot s plodovima mora u sklopu Mega cooking showa.

Osim dobre spize, za odlično raspoloženje nakon nastupa Jukebox benda pobrinut će se Jole, jedan od najboljih zabavljača među domaćim glazbenicima, a cjelovečernji program vodit će Damir Mihanović - Čubi.

Ribola posluje putem 77 trgovina, najzastupljeniji su u Kaštelima no status 'najboljeg susjeda', kako i sam slogan tvrtke kaže, potvrdili su poslujući od Šibenika do Zaostroga, na području Dalmatinske zagore te velikih srednjo-dalmatinskih otoka. Osnovana  je 1992. godine te zahvaljujući kvalitetnoj poslovnoj politici, postojećim djelatnicima i angažiranju mladih kadrova iz godine u godinu bilježe intenzivan rast prometa. Danas tvrtka zapošljava preko 600 djelatnika uz prosječnu godišnju stopu rasta od 18%. Paralelno s povećanjem prihoda, tvrtka povećava i udio sredstava za sponzorstva i donacije, te je u prošloj godini kroz podršku brojnim sportskim, kulturnim i drugim udrugama uložila preko 650.000 kuna.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij