hren
 

UZ SVEČANO OTVARANJE PODIJELJENE I NAGRADE
Svečanim presijecanjem vrpce u subotu, prvog dana srpnja, otvoren je novi supermarket Ribola u Kaštel Lukšiću. Otvorenju su prisustvovali gradonačelnik Kaštela  Denis Ivanović te predstavnici Uprave Ribole kao i brojni posjetitelji.

Moderno oblikovan i opremljen objekt projektiran je i izgrađen u skladu s najnovijim standardima i propisima iz područja energetske učinkovitosti i zaštite okoliša. Na ukupnoj površini od 1.200m2 raspoređen je prodajni i skladišni prostor, caffe bar i garaža s natkrivenim parking mjestima. Povodom otvorenja pripremljen je zabavni program, a kupci su uz poklone za prvu kupnju mogli zaigrati i bogatu lutriju.

- Uz dva prodajna centra Ribola koja smo otvorili ove godine u Rudinama i Radunu, jutros smo otvorili prodajni centar i u Lukšiću na zadovoljstvo naših sugrađana, kazao nam je predsjednik Uprave Ribola, Igor Milas i dodao kako se sam prodajni centar u kojem radi 15-ak djelatnika  prostire na 500 kvadrata sa pripadajućom mesnicom i caffe barom te tridesetak parking mjesta te zatvorenom garažom. Ova Ribola se nalazi na već poznatoj lokaciji za koju lukšićani već znaju, a sada smo napravili izdvojeni centar, samostojeći u prepoznatljivom stilu i u formi kakvu pratimo u posljednje vrijeme, dodao je Milas.

- Zadovoljstvo kupaca nam je najvažnije. Stoga smo ponudu asortimana robe široke potrošnje dodatno proširili vinotekom, raznovrsnijim odjelom delikatesa i zdrave hrane te svježe pečenim i toplim kruhom i pecivima iz vlastite dorade, a u sklopu objekta smo otvorili mesnicu i caffe bar. Sada naši kupci u Kaštel Lukšiću imaju sve na jednom mjestu čime želimo potvrditi da Ribola zaista i jest Vaš najbolji susjed kako navodimo u svom sloganu - kažu ovom prigodom iz Ribole.

Tvrtka Ribola već dugi niz godina djeluje na području Kaštela i otvaranje još jednog prodajnog centra u Lukšiću pozdravio je i kaštelanski gradonačelnik Denis Ivanović uputivši čestitku cijeloj Upravi tvrtke na njihovom angažmanu, radu i društvenom djelovanju u lokalnoj zajednici.

- Danas kada su teža vremena, oni idu naprijed i zapošljavaju, a uskoro očekujemo nakon ovog u Lukšiću, otvaranje njihovog prodajnog centra i u Gomilici, kazao je gradonačelnik Ivanović komentirajući i njihov društveni angažman u Gradu jer je upravo tvrtka Ribola ta koja sponzora kaštelanske sportaše, košarkaše, odbojkaše i rukometaše kao i brojne udruge u gradu.

Novootvoreni supermarket Ribola 14. je poslovnica ovog lanca u Kaštelima, a 77. u ukupnom broju poslovnica Ribole na području srednje Dalmacije. Ribola danas zapošljava više od 600 djelatnika te uz lanac trgovina raspolaže i vlastitom otkupnom stanicom za voće i povrće domaćih proizvođača.

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij