hren
 

Ove subote, 1. srpnja u Kaštel Lukšiću, Ribola otvara vrata svog novog supermarketa! Pozivamo vas na svečano otvorenje već od osam sati ujutro.

Uz redovnu ponudu prehrambenih artikala i kućanskih potrepština, u sklopu supermarketa Ribola Kaštel Lukšić otvara se mesnica i caffe bar. Objekt raspolaže prostranim parkingom i garažnim mjestima što trgovinu čini lako dostupnom, a kupovinu još ugodnijom.

Povodom otvorenja pripremljena je posebna akcijska ponuda asortimana, pokloni za prve kupce, promocije i degustacije proizvoda te zabavni program uz glabu, iće i piće!Za sve posjetitelje organizirana je i lutrija iznenađenja na način da se uz svaki realizirani račun na blagajni dobiva i lutrijski kupon. Izvlačenje dobitnika zakazano je isti dan u 18 sati, a dodatni uvjet za ostvarenje dobitka je prisustvo sudionika na izvlačenju.

Pridružite se Riboli ove subote na otvorenju, obavite spizu i svoju prvu jutarnju kavicu popijte u ugodnom okruženju caffe bara Allegro i novog supermarketa Ribola, Kaštel Lukšić.

Vidimo se od osam ujutro!


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij