hren
 

POPUSTI DO 30% NA CJELOKUPNI IZNOS RAČUNA
Prošli tjedan imali ste priliku kušati jela s našeg jelovnika po posebnim cijenama. Obzirom na izvrstan odaziv, brojne upite te nadolazeći Tjedan restorana, odlučili smo produljiti posebnu ponudu. Posjetite nas u periodu od 12.-18. listopada te ostvarite 30% popusta na ručak i 25% popusta na večeru. Popust se odnosi na cjelokupni iznos računa, uključujući piće.

PROJEKT POTICANJA KUPNJE PROIZVODA DOMAĆIH PROIZVOĐAČA
Započela je nagradna igra Tommy-ja pod nazivom „385“, osmišljena i pripremana kao specifičan projekt poticanja kupnje proizvoda domaćih proizvođača i potpore razvoju hrvatskog gospodarstva.

NOVOOTVORENI RESTORAN I KOKTEL BAR U KAŠTEL LUKŠIĆU
Želite li samo popiti jutarnju kavu uz šum mora, ili uživati u gastronomskim delicijama uz izvanrednu ponudu vina i koktela, posjetite novootvoreni restoran i koktel bar Mala Mora u Kaštel Lukšiću.

SLAVLJE S KOLEGAMA, KLIJENTIMA I PRIJATELJIMA
Iako će pojedinci reći da je 20 godina staža tek pola puta do zaslužene mirovine, oni koji su dva desetljeća predano radili na svojim poslovima znaju da to nije malo niti jednostavno, posebno ako se radi o 20 godina u turbulentnim vodama hrvatskog obrtništva u kojima često plivaš boreći se sa plimama i osekama poreza, propisa, doprinosa, loših i dobrih investicija, različitih želja klijenata i nizom obveza.  A tu okruglu brojku u obrništvu ovog je vikenda proslavila Alenka Celić, vlasnica frizerskog salona Alenka u Kaštel Kambelovcu.

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij