hren

Pred nama je najveći kršćanski blagdan Uskrs, koji će brojni Kaštelani obilježiti molitvama i vjerskim obredima, ali i tradicijskim običajima te svečanim blagdanskim stolom u krugu obitelji. A popuniti blagdanski stol ove će im godine pomoći i mesnica Skejo iz Kaštel Starog, koji su ujedno pripremili posebno iznenađenje za dvoje najsretnijh čitatelja Portala grada Kaštela.

Opširnije...

SVJEŽE MESO KONTROLIRANOG PODRIJETLA I VRHUNSKE MESNE PRERAĐEVINE
Nakon sedam godina poslovanja u Splitu, mesnica Davor u subotu, 27. ožujka otvara još jednu mesnicu i to u Kaštel Štafiliću na adresi Cesta dr. Franje Tuđmana 813b kako bi bili na usluzi i svojim dragim Kaštelanima.

Opširnije...

U novom redizajniranom izdanju svoja vrata ponovno je otvorio caffe bar Shpitza u Kaštel Kambelovcu koji je svojom dugogodišnjom reputacijom omiljeno okupljalište svih generacija. Na atraktivnoj lokaciji, kultni caffe bar sada krasi još moderniji interijer koji mu daje jednu novu svježinu, drugačiju sa dizajnerskim touchem DDesign studia Split.

Opširnije...

Tommy je u suradnji s KBC Split-Klinikom za dječje bolesti pokrenuo humanitarnu akciju pod nazivom „Budi prijatelj djece“.  Cilj ove akcije je prikupljanje financijskih sredstava koja su namijenjena opremanju i adaptaciji prostora Klinike za dječje bolesti, kako bi se poboljšali uvjeti rada Klinike i boravka malih pacijenata, kao i njihovih roditelja.

Opširnije...

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij