mala

Pred sami kraj 2021.godine, članovi Kaštelanskog dječjeg kazališta Škatula iz Kaštel Kambelovca uz voditeljicu Ljiljanu Garbati organizirali su tradicionalnu završnu večer uz druženje gdje su se predstavili članovima svojih obitelji. Bila je to još jedna prilika da pokažu svoje glumačko umijeće, ali i za druženje sa svojima najmilijima.

U nedjelju u kuli Cambi, bilo je veselo, kako je kazala voditeljica Garbati, vrcalo je od veselja, radosti, sreće, pjesme i plesa. Novi polaznici Škatule izveli su predstavu Božićni darovi. Uz predstavu, Ana Ergovac je izvela recitaciju Bajka o božićnim darovima, a Toni Ergovac se predstavio recitacijom Moje veselje. Na samom kraju, mali glumci su izveli i plesnu točku iz Škatule.

Da su roditelji, bake i djedovi, bili zadovoljni viđenim, vidjelo se po pljesku kojim su ih nagradili, a zadovoljstvo nije krila i Garbati.

- Zahvaljujem se malim glumcima i roditeljima na ustrajnost i i marljivosti. Našoj srići nema kraja. Trenutno se nalazimo u projektu Djeca djeci pričaju i izvode predstave koji se provodi u vrtićkim grupama Dječjeg vrtića Kaštel. Reakcije malih gledatelja je fantastična, dječica uživaju u predstavi Božićni zvončić traži sreću.

Nakon prigodnog programa, nastavljeno je druženje uz grickalice, sokove i slatke zalogaje te su jedni drugima zaželjeli čestit Božić i sretnu Novu godinu.

Foto: KDK Škatula


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno