karmela

ISTOVREMENO GLEDANJE I SLUŠANJE ANIMIRANE SLIKOVNICE KAMBELOVSKA LJUBAVNA PRIČA – MIHOVIL CAMBI I NJEGOVA KARMELA
Nakon izlaska iz tiska klasične slikovnice i slagalica, snimljenih audio izdanja, te uspješno odrađenog dječjeg likovnog natječaja i izložbe ilustracija Moj Mihovil i Karmela Muzej grada Kaštela ima još jedno novo izdanje vezano na istu temu. Izašla je trojezična animirana slikovnica Kambelovska ljubavna priča - Mihovil Cambi i njegova Karmela namijenjena djeci u dobi od 5 do 15 godina.

Tekstove slikovnice Marija Klaića, muzejskog pedagoga, prate zanimljive i bogate ilustracije ilustratora Zorana Perdića Lukačevića koje su uobličeni u lijepo oblikovane digitalne animirane slikovnice.

Pripovjedačev glas Frane Perišina i Andy Tomilsona obogaćen je zvučnom podlogom, efektima i glazbom skladateljice Paole Dražić Zekić.

Na računalu, laptopu, tabletu ili na televizoru možete istovremeno slušati priču (na hrvatskom standardnom jeziku, čakavici ili na engleskom jeziku) i gledati slikovnicu koja samostalno teče u kontinuitetu.

Ovo digitalno izdanje napravljeno je na USB stiku - kartici u ograničenoj nakladi. Priča, povijesna fikcija, smještena je u današnji Kaštel Kambelovac, gdje su živjeli mladić Mihovil i djevojka Karmela, u vrijeme izgradnje kaštela i tadašnjih burnih povijesnih događaja. Unatoč svim nevoljama, ostaju vjerni svojoj ljubavi. Ova priča je putovanje u prošlost u kojoj ćete bolje upoznati povijest kaštelanskog kraja. Uživajte zajedno u tekstu, zvuku i slici!

Kako izgledaju i zvuče isječci audiovizualne slikovnice možete vidjeti i čuti u nastavku i to na hrvatskom standardnom jeziku,

čakavskom narječju

te na engleskom jeziku.

Tiskanu slikovnicu, slagalice kao i cijela digitalna audio i audiovizualna izdanja možete nabaviti u suvenirnici Muzeja grada Kaštela. Audio izdanja dostupna su i na aplikaciji za slušanje knjiga: https://www.bookzvook.com


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada