hren

ROK DO 23. TRAVNJA
Grad Kaštela će u lipnju, srpnju i kolovozu 2021. godine organizirati Kaštelansko kulturno ljeto ukoliko to bude dozvoljavala epidemiološka situacija. Kako bi osigurao kvalitetne glazbene, dramske, plesne, izložbene i druge sadržaje u okviru kulturnog programa, koji su od javnog interesa za građane Kaštela te obogaćuju turističku ponudu, Grad Kaštela objavljuje Javni poziv za predlaganje projekata za Kaštelansko kulturno ljeto 2021. i ovim putem poziva zainteresirane da dostave svoje prijedloge.

Pravo podnošenja prijava na ovaj Javni poziv imaju sve registrirane udruge građana, ustanove u kulturi, samostalni umjetnici, fizičke osobe, kulturno-umjetničke organizacije ili drugi predlagatelji, koji mogu jamčiti da će osigurati izvođenje predloženog programa prema usvojenom rokovniku i pravilima struke, što će se utvrditi pojedinačnim ugovorima, javljaju iz Gradske uprave.

U cilju što bolje pripreme i same organizacije potrebno je da se prijedlozi svih događanja za program Kaštelanskog kulturnog ljeta dostave najkasnije do 23. travnja 2021. godine.

Stručno vrednovanje podnesenih prijedloga programa provodi Kulturno vijeće Grada Kaštela, a Upravni odjel za društvene djelatnosti i opće poslove utvrđuje konačni prijedlog programa Kaštelanskog kulturnog ljeta. Grad Kaštela će odabrati najkvalitetnije programe, kojima će pružiti podršku u organizaciji i sufinanciranju u skladu s raspoloživim sredstvima u proračunu i donesenim programom.

Putem računala popunjene i potpisane obrasce dostaviti na adresu Grada Kaštela, Upravni odjel za društvene djelatnosti i opće poslove, Braće Radić 1 Kaštel Sućurac 21212.

JAVNI POZIV

PRIJAVNICA


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij