KREATIVA KOJA SE NAGRAĐUJE
U organizaciji Hrvatske zajednice županija od danas je ponovno otvoren foto natječaj „Volim svoju županiju“. U dva tjedna, koliko će trajati, profesionalni i amaterski fotografi moći će poslati svoje radove koji će u konačnici ući u postav izložbe „Volim svoju županiju 2021.“

Radovi se predaju putem aplikacije na internetskoj stranici volimzup.hr.
Foto natječaj nastao je iz želje da se promoviraju ljepote svih kutaka Hrvatske, a fotografi mogu sudjelovati s najviše tri fotografije. Najbolje fotografije biraju se u dvije kategorije, one prema ocjeni stručnog žirija i one u kojoj fotografija prikupi najviše glasova putem društvenih mreža.

Svakom pristiglom fotografijom svi sudionici, posjetitelji izložbe, baš kao i organizatori, otkrivali su djeliće Hrvatske za koje nisu bili ni svjesni da postoje. Prošlogodišnje izdanje natječaja privuklo je više od 1300 sudionika, a u nešto manje od dva mjeseca prijavljeno je impresivnih 2835 fotografija. I ove godine budete dio priče o ljepotama Lijepe Naše i pritom osvojite vrijedne nagrade, napominju iz Hrvatske zajednice županija.

Foto: Božana Štambuk ( fotografija „Noć na Vidovoj gori“, pobjednica natječaja 2019.)


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij