Unatoč što je pandemija koronavirusa do sada smanjila ili čak ugasila održavanja pojedinih kulturnih manifestacija ili realizacije pojedinih projekata, na javni poziv Grada Kaštela za podnošenje prijava za sufinanciranje programa i projekata u kulturi za ovu godinu, javio se veći broj udruga, organizacija i ustanova, a ovih dana Kulturno vijeće ocijenilo je pristigle programe te sastavilo bodovnu listu.

Inače, za javne potrebe u kulturi u proračunu Grada Kaštela osigurano je 1,6 milijuna kuna kojima će se sufinancirati glazbena, glazbeno – scenska, kazališna, muzejska, galerijska, književna, knjižničarska, filmska i ostale kulturne djelatnosti.
Dio sredstava odlazi na neke od redovnih djelatnosti dok su ostala sredstva namijenjena upravo programima koji su prijavljeni na ovogodišnji javni poziv.

U bodovnoj listi, koju je, prema stručnim ocjenama, sastavilo Kulturno vijeće, najviše bodova pripalo je manifestacijama poput Dalmatia film festivala  Moonstone productiona, Kaštelanskih rock večeri Trokuta mladih, Koncerta bioje jazza u organizaciji Turističke zajednice, Maštozbilja 2021 KUD-a Karol Wojtyla, Dječja mašta može svašta kazališta Škatula te Mašogradskoj jeseni SAU Putalj.
Naglašavamo da je bodovanje od strane Kulturnog vijeća preporuka Odjelu za društvene djelatnosti pri donošenju odluke o sufinanciranju.

Potpuna bodovna lista prijavljenih programa i projekata


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij