hren

Odlukama nacionalnog Stožera, sljedećeg tjedna za sve korisnike vrata će ponovno otvoriti i Muzej grada Kaštela te Gradska knjižnica Kaštela, potvrđeno nam je danas od strane nadležnih.

Prema riječima Ivana Šute, ravnatelja Muzeja, ova gradska ustanova bit će za građane otvorena na svoje standardne dvije lokacije, u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću te u Nadbiskupskoj palači u Kaštel Sućurcu, i to prema zimskom radnom vremenu koje je na snazi do 31. svibnja.
Tako će muzejski prostori u Kaštel Lukšiću biti otvoreni radnim danima od 9 do 16 sati te utorkom i četvrtkom do 19 sati. U Kaštel Sućurcu radno vrijeme je od 9 do 15 sati.

Pred Gradskom knjižnicom Kaštela, kako nam je kazala ravnateljica Renata Dobrić, nekoliko je dana priprema i dezinfekcije prostora u svim odjelima pa se može dogoditi da vrata za korisnike otvore s nekoliko dana zakašnjenja, a o točnom terminu i radnom vremenu naknadno će obavijestiti sve svoje korisnike.

Oboje ravnatelja kazali su nam da će tijekom rada provoditi cijeli niz preporuka epidemiologa, kako bi zaštitili od zaraze i korisnike i djelatnike, pa ako bude potrebno doći će i i do promjena u procesu komunikacije s građanima.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij