hren
 

KONCERT NA IGRIŠĆU
U tijeku svojih ljetnih mini turneja i nastupa, jazz orkestar OSRH i mornarička klapa Sv. Juraj, u ponedjeljak su na Igrišću u Kaštel Štafiliću, održali zajednički koncert, na kojem im se, umjesto najavljenog Adalberta Turnera Jucija, koji je bio spriječen, pridružio pjevač Ervin Baučić.

Okupljenoj publici, koja je njihove nastupe otpratila ne samo čulima već i dušom, Jazz orkestar OSRH izveo je cijeli niz svjetski poznatih evergreena, poput La Bamba, Guantanamera, Strangers in the Night, My Way ili Fly me to the moon.
Klapa Sv. Juraj, uz pratnju orkestra podsjetila je sve na neke stare i nove domaće uspješnice i obrade Ne diraj moju ljubav. Proplakat će zora. Pod brajde, Stina pradidova, Moj dida i ja, Lijepa li si, Ružo crvena...
Publika je većinu nastupa popratila svojim glasovima i ponekim plesnim korakom, a dugim aplauzima pokazali su svoju ocjenu cijele večeri.

- Bila je to večer evergreena za sve generacije, puno plesa i ritma. Nešto što se rijetko viđa u Kaštelima. Veseli me da smo našim ljudima predstavili Jazz orkestar Oruzanih snaga, koji je večeras prvi put nastupio u Kaštelima. Iznimni glazbeni virtuozi sve su nas počastili, a klapi Sveti Juraj HRM je uvijek pravo zadovoljstvo nastupiti s ovakvim sastavom – kazao je nakon koncerta Marko Bralić iz mornaričke klape.

Nakon koncerta i zajedničkog druženja Jazz orkestar OSRH uputio se u nastavak svoje kratke turneje, na kojoj slijedećih dana nastupaju u Biogradu, Zadru i Bibinju.
Članovi mornaričke klape već u utorak nastupaju u Dubrovniku, a u četvrtak su ponovo u Kaštelima na Hvidrinoj proslavi Oluje.

Foto: Ivana Topić


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij