hren

Danijela Škrabić (26) iz Kaštel Gomilice, suvozačica u osobnom automobilu Nissan ST 468 KI, smrtno je stradala u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju predvečer u blizini križanja Jadranske magistrale s Ulicom Majurine u Kaštel Lukšiću.
Prema riječima dežurnog istražnog suca Županijskog suda, koji je uz pomoć službenika Prometne policije obavio očevid, do nesreće je najvjerojatnije došlo zbog neprilagođene brzine. Naime, prema svemu sudeći T.B. (19) iz Kaštel Lukšića, koji je upravljao Nisanom iz smjera Splita prema Trogiru u jednom je trenutku, prema rezultatima očevida, izgubio je kontrolu nad vozilom, te sletio s Jadranske magistrale, preletio zemljanu uzvisinu uz cestu i prevrnuvši se zaustavio u Ulici Majurine. Nesretna Danijela Škrabić na mjestu je preminula, dok su T.B. i putnica iz vozila A.P. (17) iz Kaštel Gomilice prevezeni u KB Split gdje im je ukazana medicinska pomoć. Prema informacijama kod njih se radi o lakšim tjelesnim ozljedama.
Osim istražnog suca Županijskog suda i službenika Prometne policije očevidu je bio nazočan i vještak za promet. Danijela Škrabić druga je osoba koja je u nedjelju smrtno stradala na cestama Splitsko-dalmatinske županije.
KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij