hren

Noćas oko 1.25 sati u Kaštel Starom, dogodila se teška prometna nesreća, pri čemu je osobno vozilo u kojemu su se nalazile četiri osobe sletjelo s kolnika u more. Na mjestu događaja jedna osoba je smrtno stradala, dok su tri osobe prevezene u splitsku bolnicu na pružanje liječničke pomoći.

Prema informacijama kojima za sada raspolažu u PUSD,  dvije osobe su  teže, dok je jedna osoba lakše ozlijeđena. Očevid na mjestu događaja  obavilo je  nadležno državno odvjetništvo uz asistenciju policije i sudskog  vještaka za  cestovni promet.

Na mjestu događaja poginuo je 24 - godišnji P. J. iz Splita, a trojica mladića i to N. Ž. (21), J. G.(23) i M. M (23) su zadobili teške tjelesne ozljede te su prevezeni u splitsku bolnicu na pružanje liječničke pomoći. Jedno tijelo je plutalo izvan automobila, dok su druga trojica bili u automobilu. Očevid na mjestu događaja obavila je zamjenica županijskog državnog odvjentika u Splitu, Rene Laura uz asistenciju policije i Stanka Smodlake sudskog vještaka za cestovni promet, javlja Slobodna Dalmacija.

 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij